Επαναλειτουργία σχολείων

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Όπως ήδη γνωρίζετε, τα σχολεία τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 επαναλειτουργούν.

Σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος προσέλευσης των μαθητών και των μαθητριών και των δύο σχολείων από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 θα αλλάξει.

Α. Προσέλευση:

1. Οι μαθητές/τριες των Τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ θα προσέρχονται στο σχολείο από την πόρτα που βρίσκεται στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου και όχι από την κεντρική πόρτα [κίτρινη-συρόμενη]. Θα προσέρχονται και θα περνάνε στο χώρο του Σχολείου μόνοι τους.  Στην πόρτα θα τους υποδέχεται μία κυρία Γενικών Καθηκόντων. Οι γονείς θα βρίσκονται έξω από τον περίβολο του σχολείου, τηρώντας τις αποστάσεις. Η πόρτα θα είναι κλειδωμένη και θα ανοίγει στις 8 παρά 5΄. Εως τις 8 και 15΄ θα προσέρχονται όλοι οι μαθητές και η πόρτα θα κλειδώνει ξανά.

Η κεντρική πόρτα [κίτρινη-συρόμενη] θα είναι κλειδωμένη από το πρωί και θα ανοίγει στις 8 και 15΄για να εισέρχονται από αυτή οι γονείς και μαθητές του Νηπιαγωγείου. Όταν ολοκληρωθεί η προσέλευση των μαθητών του Νηπιαγωγείου, η πόρτα  θα παραμείνει ανοιχτή για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί το Σχολείο ή για όποιον μαθητή ή μαθήτρια έχει καθυστερήσει. Αυτό γίνεται για να τηρηθούν όσο το δυνατόν οι κανόνες υγειονομικής ασφάλειας των μαθητών αλλά και των γονέων.

2. Οι μαθητές/τριες των Τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ προσέρχονται στο Σχολείο από την είσοδο του Λυκείου, εκτός από τους μαθητές αυτών των Τάξεων που έρχονται με το λεωφορείο του ΑΤΑ.

 

Β. Αποχώρηση:

1. Οι μαθητές των Τάξεων Α΄ και Β΄ αποχωρούν [σχολάνε] στις 13.00 και παραλαμβάνονται από τους γονείς τους στην κεντρική πόρτα του Σχολείου, οι οποίοι παρακαλούνται να μην πλησιάζουν την κεντρική πόρτα για λόγους συνωστισμού.

2. Οι μαθητές των Τάξεων Γ΄ και Δ΄ αποχωρούν [σχολάνε] στις 13.10 και παραλαμβάνονται από τους γονείς τους στην κεντρική πόρτα του Σχολείου, οι οποίοι παρακαλούνται να μην πλησιάζουν την κεντρική πόρτα για λόγους συνωστισμού.

3. Οι μαθητές των Τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ αποχωρούν [σχολάνε] στις 13.10 από την ίδια πόρτα που μπήκαν το πρωί, δηλαδή από την πόρτα του Λυκείου.

 

Γ. Ολοήμερο: Θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Δ. Σχολικά Γεύματα: Θα έχουμε σχολικά γεύματα.

Ε. Βεβαιώσεις Μετακίνησης Μαθητών: Θα δοθούν τη Δευτέρα σε όλους τους μαθητές. Οι γονείς συμπληρώνουν το ήδη υπάρχον έντυπο.

ΣΤ. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για το καλό ντύσιμο των μαθητών, διότι σε περίπτωση βροχής αυτοί θα παραμένουν στην Τάξη αλλά με παράθυρα ανοιχτά για τον καλό αερισμό της Τάξης λόγω Covid.

Ζ. Η βαθμολογία του α΄ τριμήνου θα σας δοθεί σε εύθετο χρόνο σε φάκελο.

Η. Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τον διευθυντή του Σχολείου εάν τυχόν έχουν νοσήσει από Covid αυτοί ή μέλος της οικογένειάς τους και να φροντίσουν, εάν αυτό έχει συμβεί, να μην στείλουν τα παιδιά στο σχολείο, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα [14 ημέρες κατ΄οίκον].

Ζητούμε την κατανόησή σας και την βοήθειά σας για το καλό όλων μας.

Με εκτίμηση

Ο διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 43
Χθες32
Τη βδομάδα 235
Προηγούμενη βδομάδα 276
Το μήνα 1063
Προηγούμενο μήνα 1507
Σύνολο 1772645
Σύνολο Χρηστών1
Χρήστες 0
Επισκέπτες 1