Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

         σας ενημερώνουμε ο καθιερωμένος αγιασμός στο  σχολείο μας θα  πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.30 π.μ., αρχίζοντας από τα δύο Δημοτικά Σχολεία και στη συνέχεια στο Νηπιαγωγείο.

        Ο Αγιασμός θα τελεστεί από τον ιερέα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Τάξης και των δύο Σχολείων  και αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών.  Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες και των δύο Σχολείων καθώς και του Νηπιαγωγείου, όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί.

      Οι μαθητές του 43ου Δημοτικού θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.00΄π.μ.  από την κανονική είσοδο του Σχολείου και οι μαθητές του 15ου Δημοτικού στις 8.15΄ π.μ. από την είσοδο του Λυκείου για λόγους αποφυγής συνωστισμού.

*****************************************************************************************************************************

 *Οδηγίες προσέλευσης :

  • Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο ή ιδιόχειρο σημείωμα πραγματοποίησης self-test της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή 12/9/2021) και να φορούν μάσκα (μιας χρήσης ή υφασμάτινη). Όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν έχουν το σημείωμα πραγματοποίησης του self-test ή το ιδιόχειρο σημείωμα δεν μπορούν να μπουν στον χώρο του Σχολείου
  • Οι γονείς όλων των μαθητών (και της Α΄ τάξης) θα παραμείνουν έξω από το χώρο του σχολείου  και οι δάσκαλοι θα υποδέχονται και θα παραλαμβάνουν τους μαθητές από εκεί.
  • Μετά το πέρας του Αγιασμού (το αργότερο μέχρι τις 9.30 π.μ.) οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους πάλι από την εξωτερική είσοδο του σχολείου. ( Εννοείται από την ίδια είσοδο-έξοδο απ΄ όπου μπήκαν το πρωί).
  • Την επόμενη μέρα όλοι οι μαθητές (φορώντας μάσκα φυσικά, όπως θα κάνουν κάθε μέρα) θα έρθουν με την τσάντα τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους και θα ακολουθήσει γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς, οδηγίες, πρόγραμμα και αποχώρηση στις 12.30΄ μ.μ για την Α΄ Τάξη και στη 1.15΄ μ.μ. για τις υπόλοιπες τάξεις, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το Ολοήμερο Πρόγραμμα του Σχολείου.

Οι διευθύνσεις και των δύο Σχολείων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων εύχονται:

" Καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά σε όλους!"

 

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 20
Χθες27
Τη βδομάδα 203
Προηγούμενη βδομάδα 284
Το μήνα 1315
Προηγούμενο μήνα 1507
Σύνολο 1772897
Σύνολο Χρηστών3
Χρήστες 0
Επισκέπτες 3